Kad Hari Raya - Md. Saib, Jaffar; Abu Bakar, Hasmah; Jaffar, Hazlifah; Jaffar, Norfaezah; Jaffar, Norfarah (Nil, 1995)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Jaffar Md. Saib, Hasmah Abu Bakar, Hazlifah, Norfaezah dan Norfarah