Kad Hari Raya - Marzuki, Azizan; Abdullah, Maharum; Azizan, Azmawari; Azizan, Ayuhazwarni (Nil, 1986)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Azizan bin Marzuki, Maharum bt. Abdullah, Azmawari dan Ayuhazwarni.