Kad Hari Raya - Abdul Aziz, Azizul Rahman; Abdullah Zawawi, Wan Halijah (Nil, 1985)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Datuk Azizul Rahman bin Abdul Aziz dan Datin Wan Halijah bt. Hj. Abdullah Zawawi