Kad Hari Raya - Moain, Amat Juhari; Omar, Kiswati; Amat Juhari, Mas Idayuwati; Amat Juhari, Mas Waladah; Amat Juhari, Muhammad Prawiranegara; Amat Juhari, Muhammad Abduh; Amat Juhari, Muhammad Maskawaih (Nil, 1979)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Haji Amat Juhari Moain, Kiswati Haji Omar, Mas Idayuwati, Mas Waladah, Muhammad Prawiranegara, Muhammad Abduh dan Muhammad Maskawaih