Kad Hari Raya - Mohd Salleh, Mohd Zain; Zain, Fatimah (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Laksamana Madya Dato' Mohd Zain bin Mohd Salleh dan Datin Fatimah Zain