Kad Hari Raya - Wan Teh, Wan Hassan; Ghazali, Lailatul Badariah; Wan Hassan, Wan Haslan; Wan Hassan, Wan Harris (Nil, 1985)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Wan Hassan bin Wan Teh, Lailatui Badariah Ghazali, Wan Haslan dan Wan Harris