Kad Hari Raya - Darus, Hashim; Osman, Normah (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Hj. Hashim bin Darus, Hajjah Normah bt. Osman dan keluarga