Kad Hari Raya - S. M. Ishak, Ahmad Farouk; Farouk, Suzanne (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Ahmad Farouk bin Haji S. M. Ishak dan Suzanne Farouk warga Lembaga Penyelidikan dan Kemajuan Getah Malaysia