Kad Hari Raya - Mohamed, Esa; Esa Mohamed, Seniya; Mohamed Esa, Nazim (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Esa bin Mohamed, Seniya Esa Mohamed danNazmi Mohamed Esa