Kad Hari Raya - Abdul Wahid, Ainuddin (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Ainuddin Abdul Wahid, Naib Canselor Universiti Teknologi Malaysia