Kad Hari Raya - Yussoff, Hassim; Abdul Razak, Fadzilah; Hassim, Mohd. Fairuz; Hassim, Faiz; Hassim, Siti Fatimah Nur (Nil, 1985)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Hassim bin Yussoff, Fadzilah bte. Dato' Hj. Abdul Razak, Mohd. Fairuz bin Hassim, Mohd. Faiz bin Hassim, Siti Fatimah Nur bte. Hassim