KAd Hari Raya - Ghazali, Aidit; Syed Agil, Syed Omar; Ismail, Zainudin; Hashim, Ahmad Nazeri
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada warga Ins titut Perkembangan Mind(INMIND)