Kad Hari Raya - Chan, Siang Sun (Nil, 1978)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Datuk Chan Siang Sun dan isteri beliau, warga Pejabat Timbalan Menteri Kementerian Pelajaran Malaysia