Kad Hari Raya - Ushikoshi, H.; Ibrahim, Md. Taib (Nil, 1978)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada H. Ushikoshi, Pengarah Sankyo Seiki (M) sdn. Bhd dan Md. Taib b. Ibrahim