Kad Hari Raya - Ibrahim, Mohd Ali; Suid, Zahar; Mohd Ali, Mohd. Hanfi; Mohd Ali, Mohd. Adlan; Mohd Ali, Modh. Asri; Mohd Ali, Mohd. Adib (Nil, 1975)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada warga-warga Kementerian Pelajaran Rumah Persekutuan, Kuala Lumpur.