Kad Hari Raya - Asmawi, Mohd Hadri; Abdul Samat, Norisah; -, Nazaruddin (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Mohd Hadri b. Haji Asmawi dan Norisah bte Abdul Samat dan Nazaruddin, warga Universiti Malaya