Kad Hari Raya - Che Wook, Mohamad; Yahya, Nik Zahrah; Mohamad, Ibtisam; Mohamad, Ihsan; Mohamad, Yusri; Mohamad, Wajdi (Nil, 1985)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Akademi Islam, Universiti Malaya