Kad Ucapan Hari Raya - Munir, Omar (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Profesor Madya Omar bin Munir, Naib Canselor (Pembangunan) UTM , Malaysia