Kad Hari Raya - Ayub, Abdullah; Puteh, Rafeah (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Tan Sri Dato' Abdullah bin Ayub dan Puan Sri Datin Puteh Rafeah