Kad Hari Raya - Ali, Alias; Rejab, Hamidah; -, Faridah Hanum; -, Norlida; -, Rosliza (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Haji Alias bin Ali, Hajjah Hamidah bt. Haji Rejab, Faridah Hanum, Norlida dan Hajjah Rosliza