Jemputan mempengerusikan sesi seminar pengurusan penyelidikan - S.A. Kadir, Abdul Aziz (NIL, 1986)
Prof Diraja Ungku Aziz bersetuju mempengerusikan sesi IV di bawah tajuk, "Role of Universities in R&D"