Perlantikan sebagai Ahli Majlis Maktab Kerjasama Malaysia - Ungku Abdul Hamid, Ungku Abdul Aziz (NIL, 1987)
Prof Diraja Ungku Aziz memaklum balas untuk menerima perlantikan sebagai Ahli Majlis Maktab Kerjasama Malaysia selama 2 tahun.