Selamat Hari Raya Aidilfitri [Kad Perayaan] - Ismail, Abdul Halim (Nil, 1985)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Dato' Dr. Abdul Halim Ismail dan keluarga