Selamat Hari Raya Aidilfitri [Kad Perayaan] - Shamsuri, Mustafa (Nil, 1985)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Mustafa Shamsuri, Timbalan Pendaftaran Hal Ehwal Pelajar