Selamat Hari Raya Aidilfitri [Kad Perayaan] - Mohd Zain, Zainah (Nil, 1980)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Fakulti Ekonomi dan Pentadbiran, Universiti Malaya