Selamat Hari Raya Aidilfitri [Kad Perayaan] - Ong, Kee Hui (Nil, 1972)

(untitled)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada YB Datuk Ong Kee Hui, Menteri Kerajaan Tempatan dan Perumahan