Dengan ingatan tulus ikhlas, maaf zahir batin [Kad Perayaan] - Salmah, Tabbari (Nil, 1982)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Salmah Tabbari seorang warga Dewan Bahasa dan Pustaka