Selamat hari raya aidilfitri [Kad Perayaan] - Abdul Manan, Abdul Majid (Nil, 1983)
Kad ucapan hari raya daripada Abdul Manan bin Abdul Majid, seorang warga Lembaga Pertubuhan Peladang Pulau Pinang, yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Aziz