Ucapan untuk Majlis Penghormatan Khas YM Prof Diraja Ungku Aziz - Ungku Abdul Aziz, Ungku Abdul Hamid (Universiti Malaya, 1988)
Ungku merakamkan penghargaan beliau atas usaha golongan pemimpin dan pelajar yang menjayakan majlis ini.