Temubual secara langsung Profesor Ir Dr Fatimah binti Ibrahim, Profesor di Jabatan Kejuruteraan Bioperubatan, Fakulti Kejuruteraan Universiti Malaya (UM) di Bernama Radio - Fatimah, Ibrahim (University of Malaya, 2018)
Tarikh: 22 Februari 2018 (Khamis); Masa: 6.15 petang; Rancangan: Inovarsiti; Tajuk: SMARTMF - Pemantauan Kesihatan Tanpa Wayar