Temubual secara langsung Encik Mohd Iskandar Jefree bin Johari, Pegawai Penyelidik, Tropical Infectious Diseases Research & EducationCentre (TIDREC) Universiti Malaya (UM) di Bernama Radio - Mohd Iskandar Jefree, Johari (University of Malaya, 2018)
Tarikh: 23 Februari 2018 (Jumaat); Masa: 9.15 pagi; Rancangan: Ala Carte Pagi; Tajuk: Penyakit MERS-CoV - Terbawa Pulang Tanpa Sengaja