Temubual secara langsung Profesor Madya Dr Amer Siddiq bin Amer Nordin, Pakar Perunding Kanan Psikologi, Jabatan Perubatan Psikologi, Fakulti Perubatan Universiti Malaya (UM) di saluran ASTRO OASIS (CH106) & MAYA HD (CH135) - Amer Siddiq, Amer Nordin (University of Malaya, 2018)
Tarikh: 23 Februari 2018 (Jumaat); Masa: 9.00 pagi; Rancangan: Bismillah Ad-Duha; Tajuk: Penyakit Bipolar