Temubual secara langsung Datuk Profesor Ulung Dr Harith bin Ahmad, Profesor di Jabatan Fizik, Fakulti Sains Universiti Malaya (UM) dan juga Profesor Ulung 2014 di radio Traxx FM - Harith, Ahmad (University of Malaya, 2018)
Tarikh: 28 Februari 2018 (Rabu); Masa: 5.15 petang; Rancangan: Face to Face; Tajuk: Distinguished Professor - Shaping the national education agenda in the era of IR4.0