Temubual secara langsung Profesor Dr Sazaly bin Abu Bakar, Pengarah Tropical Infectious Diseases Research & Education Centre (TIDREC) Universiti Malaya (UM) di saluran TV1 (CH101) & radio KL fm - Sazaly, Abu Bakar (University of Malaya, 2018)
Saluran: TV1 Tarikh: 15 Mac 2018 (Khamis); Masa: 8.30 pagi; Rancangan: Selamat Pagi Malaysia; Tajuk: Risiko Jangkitan MERS-CoV bagi Jemaah Umrah