Temubual secara langsung Dr. Samsur Rijal Yahaya, Pengetua Kolej Kediaman Ketujuh, UM dan saudari Amira Syafiqah Raidee, Pengarah Festival ZABA (FEZBA) 2018 di radio MySuara FM - Samsur Rijal, Yahaya; Amira Syafiqah, Raidee (University of Malaya, 2018)
Tarikh: 29 Mac 2018 (Khamis); Masa: 10.00 pagi; Tajuk: Festival Za'ba (FEZBA) 2018