Temubual secara langsung Saudara Aiman Syafiq bin Nazri (Pengarah Bestari English Theater Appreciation Showcase (BETAS) dan Saudari Wan Aimi Afifah binti Wan Mohamed, Timbalan Pengarah BETAS, dari Kolej Kediaman Keempat (BESTARI), Universiti Malaya (UM) di radio Traxx FM - Aiman Syafiq, Nazri; Wan Aimi Afifah, Wan Mohamed (University of Malaya, 2018)
Tarikh: 4 April 2018 (Rabu); Masa: 3.15 petang; Segmen: Chill at TRAXX; Tajuk: Bestari English Theater Appreciation Showcase (BETAS)