Temubual secara langsung Prof. Madya Dr. Rafidah Md Noor, Profesor Madya di Jabatan Sistem & Teknologi Komputer, Fakulti Sains Komputer & Teknologi Maklumat, Universiti Malaya (UM) di radio Traxx FM - Rafidah, Md Noor (University of Malaya, 2018)
Tarikh: 4 April 2018 (Rabu); Masa: 11.15 pagi; Segmen: TRAXX Momentum; Tajuk: Emergency Vehicles Behind You? Don't Panic