Pencapaian dan anugerah / Sharaf Ahmad - Ahmad, Sharaf (Unit Penerbitan Jabatan Sains Gunaan, 2024)
UiTM Cawangan Pulau Pinang meraikan pencapaian cemerlang staf sepanjang 2022 pada MAJLIS KEMUNCAK BULAN INOVASI DAN KUALITI 2023 pada 01 Disember 2023. Tema sambutan adalah “ Merealisasikan Daya Tahan Melalui Jaminan Kualiti ” dan dianjurkan oleh UiTM Cawangan Pulau Pinang, Kampus Bertam. Majlis anugerah dibahagikan kepada 5 sesi yang merangkumi anugerah pencapaian dalam aktiviti pengurusan, penyelidikan inovasi dan penghargaan perkhidmatan staf.