Inovasi pembelajaran / Nurul Izza Husin and Noorezal Atfyinna Mohd Napiah - Husin, Nurul Izza; Mohd Napiah, Noorezal Atfyinna (Unit Penerbitan Jabatan Sains Gunaan, 2024)
Sepanjang tahun 2023, para pensyarah JSG telah memperoleh prestasi cemerlang dalam dunia inovasi pengajaran dan pembelajaran. Kejayaan mereka terpancar melalui pelbagai penarafan yang diperoleh dalam pertandingan inovasi antarabangsa, termasuk ITaLiiC 2023 dan PIID 2023. Inovasi-inovasi P&P yang dihasilkan mencerminkan kesungguhan dan keberkesanan dalam memajukan pendidikan terutamanya sains dan teknologi. Dalam era moden yang berteraskan teknologi ini, diharapkan penerapan inovasi dalam Pengajaran dan Pembelajaran (P&P) dapat mempersiapkan pelajar untuk menghadapi cabaran dan mencapai kejayaan. Teruskan menyokong usaha kami di JSG untuk membentuk masa depan pendidikan yang lebih cerah dan dinamik. Semoga usaha ini dapat membuka pintu ke arah pembelajaran yang lebih baik dan bermakna!