Buletin JSG 1-2024: sidang redaksi / Nurul Izza Husin - Husin, Nurul Izza (Unit Penerbitan Jabatan Sains Gunaan, 2024)
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Alhamdulillah, dengan izin Allah S.W.T dan limpah kurniaNya, maka terhasillah Buletin JSG bil 1 2024 ini yang merupakan kompilasi sorotan sejarah kejayaan dan aktiviti-aktiviti penting buat JSG sepanjang separuh tahun pertama 2023. Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua penyumbang artikel yang telah bersama-sama dalam usaha menerbitkan buletin ini. Semoga dengan penghasilan buletin ini bakal menjadi simbolik kepada kesinambungan kecemerlangan dalam setiap aktiviti buat warga JSG sekalian. Akhir kata, teruskan berkarya dengan penuh semangat menuju kejayaan yang gemilang.