Bacaan Yasin doa selamat / Ainnie Rahayu Abdullah and Noorezal Atfyinna Mohd Napiah - Abdullah, Ainnie Rahayu; Mohd Napiah, Noorezal Atfyinna (Unit Penerbitan Jabatan Sains Gunaan, 2024)
Pada tanggal 26 Mei 2023 di Bilik Mesyuarat JSG/JSKM telah diadakan majlis bacaan surah Yassin serta doa selamat untuk kesejahteraan dan keselamatan warga JSG. Majlis ini diadakan khususnya untuk staf dan bekas staf JSG yang akan menunaikan ibadah Haji iaitu Encik Abdul Halim, Puan Rahimah & Puan Hajah Wan Zarina. Selain itu, majlis diadakan bagi mendoakan staf JSG yang sedang diuji kesihatan yang kurang baik. Seramai 20 orang staf JSG turut hadir bersama dalam majlis ini. Ia dimulakan dengan kata-kata aluan daripada koordinator JSG, Dr. Mohd Muzafa Jumidali diikuti dengan ucapan daripada para Duyufurrahman seterusnya jamuan makan tengahari untuk para hadirin selepas bacaan Yasin tadi. Semoga majlis ini mendapat keberkatan dariNya.