Koleksi beribu-ribu pantun UiTM di hatiku: jilid 2 / Profesor Dato' Dr. Abdullah Mohamad Said - Mohamad Said, Abdullah (UiTM Press, 2024)
Harapan, kenangan, kasih dan sayang buat UiTM tidak pernah padam buat warganya. Segalanya menjadi ingatan sepanjang masa. Ingatan ini diabadikan dalam karangan pantun yang terhimpun dalam Koleksi Beribu-ribu Pantun UiTM Di Hatiku. Buku Koleksi Beribu-ribu Pantun UiTM Di Hatiku Jilid 2 ini merupakan satu daripada dua jilid buku Koleksi Beribu-ribu Pantun UiTM Di Hatiku. Koleksi ini merupakan satu inisiatif UiTM dalam usaha menghimpunkan pantun yang bertemakan UiTM Di Hatiku. Sebanyak 16,828 rangkap pantu empat kerat hasil nukilan warga dan pesara UiTM dihimpunkan dalam buku koleksi ini. Koleksi Beribu-ribu Pantun UiTM Di Hatiku bukan hanya sekadar koleksi pantun bertemakan UiTM Di Hatiku semata-mata.