Teks ucapan Majlis Menandatangani Pemorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang dan Jambatan Kedua Sdn.Bhd. / Profesor Ts. Dr. Salmiah Kasolang - Kasolang, Salmiah (2021)
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh dan Selamat Petang 1. Segala puji-pujian bagi Allah S.W.T, Tuhan sekalian alam, selawat dan salam buat Nabi junjungan Muhammad s.a.w keluarga dan para sahabat baginda seluruhnya. Atas keizinan-Nya dapat kita sama-sama dalam majlis yang bakal memberikan kesejahteraan dan barakah kepada semua iaitu Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) dengan Jambatan Kedua Sdn. Bhd. (JKSB). Kesempatan ini diambil, untuk saya menzahirkan ucapan terima kasih dan sekalung apresiasi kepada semua yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam menjayakan Majlis yang sungguh bermakna ini. Setinggi-tinggi penghargaan dan selamat datang kepada Yang Berbahagia Dato’ Saat Esa, Pengerusi, Jambatan Kedua Sdn. Bhd. dan wakil-wakil daripada Jambatan Kedua Sdn. Bhd. yang turut bersama dalam majlis yang bersejarah ini. Terima kasih atas kesudian untuk menjalinkan kerjasama dengan pihak UiTM dan UiTM Cawangan Pulau Pinang khususnya. Saya mewakili pengurusan tertinggi UiTM dengan sepenuh hati menzahirkan rasa pernuh bersyukur dan komited untuk bersama-sama dalam merealisasikan hasrat murni ini. InsyaAllah.