Program UM-PMKE UiTMCPP 2022 / Intan Rahayu Ibrahim - Ibrahim, Intan Rahayu (Unit Penerbitan PPKE, 2023)
Program ini dilaksanakan pada 26hb Oktober 2022 yang merupakan anjuran Persatuan Mahasiswa Kejuruteraan Elektrik (PMKE). Program ini bertujuan untuk mengeratkan hubungan di antara barisan exco dan ahli PMKE serta memupuk dan membina keupayaan kepimpinan global dalam diri mahasiswa dan mahasiswi. Ia juga bertujuan untuk membina hubungan baik dan usahasama di antara UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) dengan Universitas Negeri Malang, (UM), Indonesia. Disamping itu, ia juga bertujuan untuk menginovasikan bidang Kejuruteraan Elektrik Kuasa dalam kalangan mahasiwa dan mahasiswi secara global dan melahirkan mahasiswa dan mahasiswi yang berdaya maju dan sentiasa berkongsi ilmu kepada orang lain.