Transkrip temubual bersama encik Azman Hj Ayup Timbalan Ketua Pustakawan Kanan, laman hikmah, UTEM, Melaka pada tahun 2002 sehingga kini iaitu 2021 / Nurin Jaslina Ahmad Shofee and Sharifah Aishah Aljunid Syed Hussian - Ahmad Shofee, Nurin Jaslina; Aljunid Syed Hussian, Sharifah Aishah (Universiti Teknologi Mara, Selangor, 2021)
Transkrip ini mengandungi sesi temubual bersama tokoh iaitu Encik Azman Haji Ayup. Beliau merupakan Timbalan Ketua Pustakawan Kanan, Laman Hikmah, UTeM, Melaka. Beliau juga merupakan seseorang yang mempunyai banyak pengalaman dalam bidang perpustakaan. Sesi temubual ini mengandungi biografi dan pengalaman kehidupan tokoh. Selain itu, transkrip ini juga mengandungi informasi mengenai sejarah dan keistimewaan tentang perpustakaan di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM). Temubual ini dijalankan pada hari Ahad bersamaan 30 Jun 2021 yang bermula pada jam 8 malam dan berakhir tepat pada jam 12.15 tengah malam. Sesi temubual ini diadakan online iaitu menggunakan platform Google Meet kerana kerajaan telah melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) di seluruh Selangor.