Transkrip temubual bersama Tan Sri Zaman Khan bin Rahim Khan, bekas ahli jawatankuasa FAM (Persatuan Bola Sepak Malaysia) mengenai sejarah sukan bola sepak dan penglibatan dalam FAM / Mohamad Akif Mohd Asri and Muhammad Amirul Mohd Zin - Mohd Asri, Mohamad Akif Mohamad Akif; Mohd Zin, Muhammad Amirul (Universiti TeknologI MARA,Selangor, 2020)
Transkrip temubual ini adalah mengenai temubual transkrip temubual ini adalah mengenai temubual bersama Tan Sri Zaman Khan bin Rahim Khan yang merupakan seorang tokoh yang pernah melibatkan diri dalam Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) sebagai seorang ahli jawatankuasa. Tujuan kami menjalankan penyelidikan ini adalah untuk mengetahui sistem pengurusan sukan bola sepak di Malaysia. Transkrip ini merangkumi beberapa perkara termasuklah untuk mengetahui faktor-faktor yang menyebabkan prestasi pasukan bola sepak Malaysia merudum dan untuk mengetahui sistem pengurusan sukan bola sepak di Malaysia serta untuk mengetahui keberkesanan dasar-dasar bola sepak dalam konteks perpaduan kaum. Beliau mula terlibat dengan persatuan bola sepak Malaysia (FAM) apabila beliau menerima sepucuk surat dari persatuan bola sepak Malaysia (FAM) untuk menjadi ahli dalam persatuan tersebut. Beliau telah dilantik sebagai ketua disiplin dalam persatuan tersebut. Transkrip ini juga merakamkan tentang pendapat beliau mengenai perpaduan kaum dalam sukan.