Transkrip wawancara bersama Mohammad Samsuddin bin Ali pengusaha seni kraftangan rotan Kelantan / Muhammad Aqil Abd Hamid and Muhamad Imam Zulhakim Rosdi - Abd Hamid, Muhammad Aqil; Rosdi, Muhamad Imam Zulhakim (Perpustakaan Tengku Anis, 2024)
Temubual ini dilakukan bersama pengusaha MSB Enterprise, Mohammad Samsudin bin Ali, 67 tahun iaitu merupakan pengusaha kraftangan rotan dari Kelantan. Dalam rakaman ini akan merangkumi segala perbualan tentang latar belakang dan pengalaman hidup Encik Mohd Samsuddin pada awal beliau beraktif dalam seni kraftangan ini sehingga zaman terkini. Rakaman ini telah dijalankan pada tarikh 31 Disember 2023 iaitu pada pukul 2 petang Ahad di Wakaf Bharu, Kelantan dimana tempat itu juga merupakan rumah beliau tinggal dan juga tempat beliau menjalankan aktiviti perniagaan dia. Temubual ini dikendalikan oleh dua pelajar dari UiTM iaitu Muhammad Aqil Bin Abd Hamid dan juga Muhamad Imam Zulhakim Bin Rosdi.