Transkrip temubual bersama Datuk Azman Ismail, pengarah urusan PLUS Malaysia Berhad mengenai pengalaman pengurusan Lebuhraya Utara-Selatan / Hajar Amani Mohamad Daud and Muhammad Isyraq Saharudin - Mohamad Daud, Hajar Amani; Saharudin, Muhammad Isyraq (Universiti Teknologi MARA, Selangor, 2023)
Kajian ini bertujuan untuk memperlihatkan satu kajian bagi mengenalpasti individu atau tokoh yang berjaya dalam sesuatu bidang dan kemahiran yang mempunyai signifikasi tertentu. Kaedah wawancara yang dijalankan ini hanyalah sekadar untuk mengumpul data maklumat daripada tokoh tersebut . Tokoh yang dipilih berdasarkan latar belakang yang kuat dalam bidang pengurusan syarikat dan perniagaan yang merupakan pengarah urusan kepada syarikat besar yang berjaya dalam kerjaya beliau . Peserta kajian ditemubual tentang kehidupan peribadi beliau, latar belakang kerja dan peribadi , biodata, pengalaman kerja, sumbangan, kepakaran dan kejayaan beliau dalam menjadi pengarah syarikat kepada konsesi lebuhraya terbesar di Malaysia. Pengalaman beliau dalam mengurusan perniagaan membawa perubahan yang positif kepada lebuhraya terpanjang di Malaysia iaitu PLUS expressway yang menyambungkan bahagian utara ke selatan tanah air.