Transkrip wawancara bersama Tuan Aris Pazilah bin Harlin tokoh pendidikan / Nurul Syakirah Rosdan and Fatin Fazleen Md Ropi - Rosdan, Nurul Syakirah; Md Ropi, Fatin Fazleen (Perpustakaan Tengku Anis, 2024)
Transkrip ini mengandungi temubual bersama Tuan Aris Pazilah Bin Harun mengenai kerjaya beliau dalam bidang perguruan. Transkrip temubual ini dijalankan di Sekolah Menengah Sains Tengku Muhammad Faris Petra, 16100, Pengkalan Chepa, Kelantan pada 4 Januari 2024 bermula jam 10.00 pagi. Beliau adalah seorang tokoh guru geografi yang cemerlang selama. Transkrip ini menyentuh serba sedikit mengenai latar belakang dan bidang kerjaya beliau. Temubual ini lebih tertumpu kepada bidang kerjaya beliau sebagai seorang guru, tempat-tempat yang beliau telah berkhidmat dan juga cabaran yang beliau lalui sepanjang berkhidmat sebagai seorang guru. Selain itu, beliau juga memberitahu harapan beliau kepada seluruh masyarakat.