Transkrip temubual bersama encik Wan Suhaimi bin Ariffin Mantan Ketua Pustakawan Universiti Kebangsaan Malaysia, mengenai pengalaman beliau sebagai Ketua Perpustakaan Universiti Kebangsaan Malaysia dan sejarah penubuhan perpustakaan Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia / Fatin Nur Mardhiah Mohd Noor and Nurul Akhma Syahira Che Wil - Mohd Noor, Fatin Nur Mardhiah; Che Wil, Nurul Akhma Syahira (Universiti Teknologi MARA, Selangor, 2023)
Transkrip ini dihasilkan berdasarkan pengalaman seorang mantan ketua perpustakaan di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), iaitu Encik Wan Suhaimi Bin Ariffin. Temubual bersama beliau dimulai dengan pengenalan dirinya dan diikuti dengan latar belakang isteri dan anak-anaknya. Selepas itu, ia diikuti dengan pengalaman beliau sebagai ketua pustakawan dan sejarah penubuhan perpustakaan hospital UKM. Di dalam transkrip ini, ia memfokuskan tentang pengalaman beliau sebagai ketua perpustakaan dan sejarah penubuhan perpustakaan hospital UKM. Di dalam transkrip ini, ia menceritakan bagaimana bermulanya minat beliau untuk menceburi dalam bidang perpustakaan. Di dalam transkrip ini juga menceritakan bagaimana bermulanya penubuhan perpustakaan hospital UKM sehingga ia berjaya menjadi mercu kejayaan kepada UKM pada masa sekarang.